Χρήστος Πάτρας: «Κρατάω ότι παλέψαμε πολύ το πρώτο σετ και ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Χρήστος Πάτρας: «Κρατάω ότι παλέψαμε πολύ το πρώτο σετ και ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών από τον Μίλωνα με 0-3 σετ και ο προπονητής του ΑΡΗ, Χρήστος Πάτρας, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ανέφερε: «Τα θαύματα δεν γίνονται με τόσο καλές ομάδες. Ο Σακης Ψάρρας έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα από πέρυσι, βάζει συνεχώς νέα παιδιά, έχει κάνει σωστές επιλογές ξένων και έχει οργανωμένη διοίκηση. Κρατάω ότι παλέψαμε πολύ το πρώτο σετ και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η εμφάνιση μας γενικά έδειξε ότι κάτι κάνουμε σαν ομάδα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, τόνισε ότι: «Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί πριν το παιχνίδι αλλά σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει βαριά φανέλα και που ξέρουμε πόσο καλά δουλεύει, πάντα είναι δύσκολο. Και όπως είδατε όλοι, η ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο σετ. Τελικά καταφέραμε να καταλάβουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και να επικρατήσουμε ενώ στη συνέχεια μπορέσαμε να κερδίσουμε και τα άλλα δύο. Η συμμετοχή μας στο final-4 είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Μίλωνα. Κάθε χρόνο κάνουμε το κάτι παραπάνω. Χαιρόμαστε που θα είμαστε σε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ».

Μοιραστείτε