Ήττα από τον Α.Σ. Κέρκης

Ήττα από τον Α.Σ. Κέρκης

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ ηττήθηκε με 3-1 σετ εκτός έδρας από τον Α.Σ. Κέρκης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Pre League.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι «μπήκαν» πιο δυνατά και αποφασισμένοι, αποκτώντας προβάδισμα έξι πόντων  (21-15) και παρά την προσπάθεια του ΑΡΗ, κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-20.  Παρεμφερής ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Α.Σ. Κέρκης να το κατακτά με 25-18.

Το τρίτο σετ ήταν αρκετά αμφίρροπο, πηγαίνοντας πόντο-πόντο μέχρι τα μισά, ωστόσο στο κρίσιμο σημείο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και επικράτησαν με 22-25.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο ΑΡΗΣ παρά την προσπάθεια για ισοφάριση και να οδηγήσει το ματς στο tie-break, δεν τα κατάφερε και δέχτηκε την ήττα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-18, 22-25, 25-20).

PRE LEAGUE ,

Η Καλαμάτα 80 ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Pre League ανδρών απέναντι στην Α.Ε.Κ.. Η ομάδα της Μεσσηνίας επιβλήθηκε με 3-2 της Ένωσης και έμεινε μόνη της στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Φλοίσβος εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ηρακλή και με τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Πανερυθραϊκού τον έπιασε στους 6 βαθμούς. Ο Περσέας νίκησε τον συμπολίτη Ηρακλή με 3-2 σετ και πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Κέρκης επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Άρη στη Σάμο και βρίσκεται ισόβαθμος με τον Φλοίσβο και τον Ηρακλή.

Pre League Ανδρών – 4η αγωνιστική

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Α.Σ. Κέρκης – Α.Σ. Άρης 3-1 (25-20, 25-18, 22-25, 25-20)

Διαιτητές: Ονόπας, Μενεσλής, Παρατηρητής: Περρής.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Καπετανίδης, Καρατζάς, Κουτσομύτης, Νικολάκης, Τουρνάκης, Σπυριούνης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Ψυχουντάκης, Εφραιμίδης.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Στεφανίδης, Πεντίδης, Αναστασιάδης, Γκαρούτι, Τζελάτη, Γαληρόπουλος / Πάντσιος (λ), Βάκουλης (λ), Κομητούδης, Λεωνιδόπουλος, Δέρβας.
Μοιραστείτε