Κόντρα στον πρωτοπόρο για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Κόντρα στον πρωτοπόρο για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Την τρίτη νίκη του στη Β’ Φάση της Pre League Ανδρών θέλει να πάρει ο ΑΡΗΣ, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή 20/02 στις 15:30, στο κλειστό της Μίκρας, τον ΑΟ Αιγιαλέων.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του Πανιωνίου και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην ομάδα που είναι πρώτη και αήττητη στον Δ’ Όμιλο.

Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά του Covid-19 από την Πολιτεία, επιτρέπεται η παρουσία θεατών με πληρότητα έως 50% στα γήπεδα. Η Ε.Ο.ΠΕ. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως 50% της χωρητικότητας:

– Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ 2.3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (pcr ή rapid test) σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου SELF TEST που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και RAPID TEST και όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο».

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μίκρα 15.30: ΑΣ ΑΡΗΣ – ΑΟ Αιγιαλέων

Διαιτητές: Δημητρίου, Δρανίτσα

Γραμματεία: Χαλκιά

Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

 

Μοιραστείτε