Σπουδαίο διπλό επί του Ηρακλή (0-3)

Σπουδαίο διπλό επί του Ηρακλή (0-3)

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ επικράτησε με 0-3 σετ του Ηρακλή στο Καστάνειο, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Pre League.

Ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε γρήγορα με 4-8 και διατήρησε το προβάδισμα με 7-12 και 14-18. Χωρίς οι «κιτρινόμαυροι» να απειληθούν ιδιαίτερα έκαναν το 0-1 σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τον Ηρακλή να προηγείται με 9-7. Ο ΑΡΗΣ με ένα σερί 3-0 πέρασε μπροστά με 9-10. Στη συνέχεια υπήρχαν διαρκείς εναλλαγές στο σκορ με τον ΑΡΗ να κάνει το 21-23 και να κατακτά το σετ με 21-25.

Παρεμφερής ήταν η εικόνα και στο τρίτο και τελευταίο σετ με τον ΑΡΗ να περνά μπροστά με 8-6. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν το 18-21 και να φεύγουν με το διπλό.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Μπούτος τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγώνα, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαγνωσθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 21-25, 23-25)

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Δρανίτσας, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Παναγιώτης Τσότρας): Ηλίας, Εφραιμίδης Ν., Χήρας, Ρούσος, Σδραυκάκης, Σταθέλος / Πετρίδης (λ), Τσιράκης (λ), Σταυρόπουλος.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Άκης Χατζηαντωνίου): Σωτηρίου, Μπούτος, Πεντίδης, Σαρικεΐσογλου, Μπίσετ, Βλαχόπουλος / Γκρουμούσας (λ), Παχιαδάκης (λ), Κανάρης, Μπαρδούκας.

Μοιραστείτε